Pomprevisie

De revisie van pompen, reductoren en elektromotoren is het hart van de revisie-afdeling van Withagen Techniek B.V. De revisie van pompen en andere apparatuur is een logische stap in gepland technisch onderhoud. Het vervangen van nog net werkende apparatuur door een gereviseerd exemplaar is veel efficiënter en voordeliger dan wachten tot het hele productieproces tot stilstand is gekomen. Withagen Techniek B.V. reviseert pompen en reductoren voor bedrijven in tal van branches, zoals chemische bedrijven, waterzuiveringsinstallaties, bedrijven in de voedingsmiddelensector en tuinbouwbedrijven.

De revisie-afdeling van Withagen Techniek B.V. is bemand met gediplomeerde, gecertificeerde, vakbekwame monteurs van verschillende achtergrond. Voor elk probleem, voor elk merk en type pomp heeft Withagen Techniek B.V. dus een specialist in dienst met een schat aan ervaring. Of het nu gaat om hydrauliek, pneumatiek, elektrotechniek of mechanica, onze monteurs komen altijd met de beste oplossing. Lagers, assen, poelies, sensors, pakkingen, zuigers, flenzen, alles krijgt de juiste aandacht en de beste behandeling.

De groeiende vraag naar revisie van industriële pompen en reductoren, als uitvloeisel van het industrieel onderhoud, bracht ons ook ervaring in de revisie van andere machines. Ook het onderhoud en de revisie van bijvoorbeeld afsluiters, opvoerders en elektromotoren kunt u met vertrouwen aan Withagen Techniek B.V. uitbesteden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de revisie van uw pompen, reductoren en andere machines?

Bel 0164 – 684 457 of stuur een e-mail aan info@withagentechniek.nl en vraag vrijblijvend meer informatie.

Bombas Ideal

Withagen Techniek B.V. reviseert niet alleen pompen van alle merken, maar levert ook pompen van Bombas Ideal. Onze keuze voor de pompen van Bombas Ideal is gebaseerd op de uitstekende kwaliteit en de meer dan redelijke prijs. Want soms kan een pomp niet meer gereviseerd worden, dan is écht het einde van de lifecycle bereikt. Een nieuwe pomp van Bombas Ideal is dan in vrijwel alle gevallen een uitstekende vervanger. De pompen van Bombas Ideal doen in niets onder voor die van de bekende topmerken als ABS en Flygt en hebben een erg gunstig prijskaartje.

“Ik heb nog nooit een Ideal-pomp gereviseerd, jammer genoeg, wel Flygt-pompen die we destijds geleverd hebben. Maar ik heb nog nooit een kapotte Ideal-pomp teruggehad voor revisie.”

Bekijk hier de online catalogus van Bomba Ideal.

Voor een offerte of meer informatie belt u 0164 – 684 457 of stuurt u een e-mail aan info@withagentechniek.nl.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Download hier onze catalogus

 

Bombas Ideal Pompen Catalogus