Over Withagen Techniek B.V.

Withagen Techniek B.V. is begonnen als een gereedschapskist in de auto van Frank Withagen, de huidige directeur. Gewoon aanpakken en doen waar je goed in bent, is nog steeds het uitgangspunt van het bedrijf. Vanaf het begin in 2002, heeft het werk bestaan uit onderhoud op werktuigbouwkundig en elektrotechnisch vlak.

Nadat Withagen Techniek een periode met ingeleende krachten had gewerkt om zijn klanten goed te kunnen bedienen, kwam in 2006 de eerste monteur in vaste dienst. Van eenmanszaak naar BV was de volgende noodzakelijke stap om aan de groeiende vraag te kunnen blijven voldoen. Ook het team blijft groeien, en heeft nog steeds dezelfde handen-uit-de-mouwen-mentaliteit als bij de start van het bedrijf. Al onze medewerkers zijn op hun vakgebied gediplomeerd en gecertificeerd, zodat u altijd werkt met deskundige en vakbekwame mensen. Onze VCA gecertificeerde monteurs, lassers en bankwerkers staan nog steeds 24/7 voor u klaar.
STU_8640-1024Uit pure belangstelling voor metaalbewerking, kocht Frank Withagen wel eens een machine, die in het begin gewoon in de schuur verdween. Maar hoe gaat dat, je bent ergens aan het werk en iemand vraagt of je ook even iets anders voor hem kunt doen. Kun je ook draaien, frezen, lassen, kanten of zetten? Wil je dan . . . ? Zo verhuisden de machines al snel naar een goed ingerichte constructiewerkpaats, met gescheiden afdelingen voor de verwerking van koolstofstaal en RVS. Hier vervaardigen wij complete constructiewerken en voeren diverse plaatbewerkingen uit. Daarnaast verrichten wij natuurlijk ook kleine reparaties aan machines of machineonderdelen.

Vanuit het industrieel onderhoud heeft een groeiende vraag naar revisie van industriële pompen, reductoren en andere machines, een complete de revisie-afdeling doen ontstaan.

Kortom, sinds 2002 is Withagen Techniek B.V. een betrouwbare partner, die 24/7 voor u klaar staat en zijn vak uitstekend verstaat als het gaat om ondersteuning in industrieel onderhoud op zowel mechanisch als elektrotechnisch gebied.

Withagen Techniek B.V. kan zeker iets voor u doen op het gebied van mechanisch en elektrisch onderhoud, revisie van pompen, laswerk van staal, aluminium of RVS, of van constructiewerk. Bel 0164 – 684 457 of stuur een e-mail aan info@withagentechniek.nl voor meer informatie.

Frank Withagen: “Alles wat we nu doen, deed ik destijds ook, alleen!”