Las-,plaat- en constructiewerk

Withagen Techniek B.V. beschikt over gescheiden werkplaatsen voor de bewerking van koolstofstaal en RVS, waarmee wij goed ingericht zijn voor constructiewerk ten behoeve van de voedingsmiddelenindustrie. Wij richten ons vooral op constructiewerk en plaatbewerking en zijn gecertificeerd voor het lassen van staal, aluminium en RVS.

Het machinepark van Withagen Techniek B.V. kan plaatmateriaal verwerken van maximaal 6 mm dik en 3000 mm lang. Dat is voldoende om de meest voorkomende constructies te kunnen maken en alle benodigde bewerkingen uit te voeren. Knippen, zetten en kanten van het plaatmateriaal gebeurt met de grootste precisie, rekening houdend met de optimale positionering van de onderdelen op het constructiemateriaal.

Withagen Techniek B.V. kan ook alle verspanende bewerkingen uitvoeren die voor de constructie van uw machines en productie-installaties nodig zijn. Ook voor uw fijne draai- en freeswerk kunt u vertrouwen op het vakmanschap van onze ervaren en gediplomeerde bankwerkers.

Withagen Techniek B.V. stelt zich ten doel om met zijn constructiewerk voor u een maximaal productierendement te realiseren. Met onze installaties en constructies kunt u de prestaties verhogen en winstgevend blijven. Wij werken en denken met u mee om efficiƫnte productieprocessen mogelijk te maken, tegen redelijke kosten, waardoor u concurrerend kunt blijven werken.

Bel 0164 – 684 457 of stuur een e-mail aan info@withagentechniek.nl voor informatie.