Industrieel Technisch Onderhoud

Withagen Techniek B.V. verzorgt industrieel technisch onderhoud in een brede range van bedrijven, zowel op mechanisch als elektrotechnisch vlak. Bij Withagen Techniek B.V. is de kennis op beide vakgebieden up-to-date. Want elektrotechnische en mechanische aspecten zijn in veel gevallen met elkaar verweven.

Withagen Techniek B.V. neemt voor een groot aantal klanten 24/7 storingsdiensten waar. Withagen Techniek B.V. houdt voortdurend de vinger aan de pols van uw bedrijf en zorgt er voor dat problemen meteen worden opgelost. Want onze VCA-gecertificeerde monteurs zijn op mechanisch en elektrotechnisch vlak inzetbaar en beschikken over de juiste vakdiploma’s en certificaten. Daarnaast zijn ze allround en met hun hands-onmentaliteit flexibel genoeg om bij te springen als het even nodig is. Dus waar het probleem ook zit, we krijgen het altijd opgelost.

Voorkomen is altijd de beste oplossing voor stagnaties in de productie. Withagen Techniek B.V. verzorgt daarom ook gepland preventief onderhoud voor bedrijven in diverse sectoren, zoals waterzuivering en waterhuishouding, chemie, voedingsmiddelen, betonindustrie en agro-industrie. Als u uw preventieve onderhoud door Withagen Techniek B.V. laat verrichten, dan kunt u uw aandacht schenken aan de primaire processen in uw bedrijf. U bent verzekerd van de beste service, zeker in combinatie met onze storingsdiensten.

U kent het waarschijnlijk wel, een ondersteunende afdeling die door andere afdelingen geacht wordt alleen voor hen te werken. Ook de technische dienst van veel bedrijven lijdt onder deze prioriteitenstress en soms is de werkdruk ├ęcht te hoog. Op zo’n moment kan Withagen Techniek B.V. u de passende ondersteuning bieden voor uw technische dienst. Wat nodig is, wordt op tijd gedaan en iedereen is tevreden. Wij kunnen uw technische dienst ondersteunen op projectbasis of met detachering van een of meer vakbekwame medewerkers. Wij beschikken over gediplomeerde en gecertificeerde lassers, bankwerkers, hydrauliek- en pneumatiek-monteurs en elektrotechnici die u overal flexibel in kunt zetten.

Withagen Techniek B.V. is werkzaam in een groot (vak)gebied. Of het nu gaat om een storing die binnen 30 minuten opgelost is, of een detachering van bijvoorbeeld enkele maanden, Withagen Techniek B.V. stelt zich flexibel op en richt zich geheel naar behoeften van de klant.