Elektrotechniek

Industriƫle installaties bestaan allang niet meer uitsluitend uit mechanische componenten. Elektrotechniek is even belangrijk voor het goed functioneren van uw technische installaties en productielijnen. Withagen Techniek B.V. heeft dan ook veel ervaring met het installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties en componenten en heeft daarvoor vakbekwaam en gecertificeerd personeel in dienst.

Installatie

Voor machines die wij zelf bouwen, maken we ook de besturings- en schakelkasten, systeemkasten en consoles, zodat wij er zeker van zijn dat elektrische en mechanische componenten foutloos met elkaar samenwerken. Om bedrijfsinstallaties die wij in onderhoud hebben in perfecte conditie te houden, kunnen wij de nodige elektrotechnische componenten leveren, zoals kabels, installatiemateriaal, (nood)verlichting, regel- en schakelmateriaal. Zo nodig sporen wij storingen in uw installaties op en repareren die ter plaatse.

Withagen Techniek B.V. bouwt, installeert en programmeert elektrotechnische en elektronische installaties met een team van vaktechnische specialisten, zowel bij bedrijven als particulieren. Wij streven altijd naar oplossingen die binnen uw budget passen en zijn pas tevreden als uw elektrotechnische installatie geheel aan uw wensen voldoet.

Wilt u meer informatie over betrouwbare elektrotechnische installaties, neem dan contact met ons op. Bel 0164 – 684 457 of stuur een e-mail aan info@withagentechniek.nl.

Withagen Techniek B.V. levert behalve complete installaties ook onderdelen en accessoires voor bestaande poort- en deuropeners. Ook verzorgen wij de herprogrammering van bestaande installaties. Door onze ervaring met de producten van NICE kunnen wij u een passende, degelijke en scherp geprijsde oplossing bieden voor al uw wensen op het gebied van het automatiseren van deuren en poorten.

NEN-3140 / NEN-1010

Withagen Techniek B.V. is gecertificeerd voor de keuring van elektrische gereedschappen volgens de laatste norm NEN-3140. Tevens kunnen wij voor u als installatieverantwoordelijke, het beheer voeren over uw elektrische installaties volgens de norm NEN-1010. Daarmee bent u verlost van de zorg om aan de relevante wet- en regelgeving te voldoen voor elektrische installaties en apparaten en hebt u de zekerheid, dat u altijd veilig aan en met de apparatuur kunt werken.